Aktualitások

Elemek, amelyek a Borsodi sörfőző mestereit is megihlették.

Tűz és jég.

Lenyűgöznek minket.

Alkotunk velük.

Elemek, amelyek a Borsodi sörfőző mestereit is megihlették.

Új sörkülönlegességeink, amelyek főzésénél nem az újszerű technológia, hanem a hőmérséklet játszotta a főszerepet.

 

Borsodi Tüzes

NEKÜNK, akik a tűzben edződtünk!

A többféle maláta- és komlókivonatból készült Borsodi Tüzest a gyártáshoz használt különleges komlónak köszönhetően virágos komlóillat és kellemes komlós utóíz jellemzi. A gyártás során a főzés lassú tűzön történik, amely így kiemeli az ízeket. Bár egy vörös sörről beszélünk, a Borosdi Tüzes mégis könnyen iható, így nem pusztán azoknak a sörkedvelőknek ajánljuk, akik a nehéz testes söröket kedvelik, hanem a lágyabb, könnyebb, de mégis karakteres sörök iránt elkötelezettek is kedvelni fogják. Rubinvörös színe miatt pohárban szervírozva, a megfelelő ízharmónia miatt 5 C fokos hőmérsékleten ajánljuk fogyasztását.

 

Borsodi Jeges

NEKÜNK, akiket a jég sem hagy hidegen!

A gyártás folyamán különleges hűtési eljárással készül – ez adja meg jellegzetes ízét és karakterét. A Borsodi Jeges egy kellemes ízű, könnyen iható, ám igazán karakteres sör, amely a maga könnyedségével a lágyabb sörök kedvelőinek lehet a legújabb kedvence. Fogyasztását 5 C fokos hőmérsékleten ajánljuk.

A weboldal a böngészési élmény javítása érdekében sütiket helyez el a böngésződben. Ha többet szeretnél megtudni a sütikről, hogy azokat miként használja az oldal, illetve adataid védelméről, tekintsd meg a sütikről szóló tájékoztató oldalunkat.

A sütik felhasználásáról bármikor tájékozódhatsz a weboldal bármely oldalának alján megtalálható hivatkozás segítségével.